Planer for 2023/2024

Planlegging i et katteoppdrett er ikke alltid like lett, da kattene våre ikke alltid er enig med våre planer. Så disse planene må taes med en klype salt. Vi håper at vi får gjennomført planene - men, spenningen er om vi får gjennomført de til de tidene vi tenker. Den som lever får se. 

NO*Fredtun Queen Elizabeth I og SE*Simplicity Lynx

Vår Queen ble 1. år i april 2023. Planen vår er at hun skal få et kull i løpet av høsten. Hun var flittig i løpetid helt frem til vi tenkte det var tid for parring - da sluttet hun å "løpe". Typisk. Men vi håper hun finner tilbake til løpetiden snart. Håpet er at vi har leveringsklare kattunger etter henne og Zedric i desember-februar. 

Mary blir 1. år i slutten av november 2023. Så planen er å parre våre 2 brune katter i slutten av 2023/begynnelsen av 2024. Leveringsklare kattunger fra dette kullet vil være klar i slutten av våren/begynnelsen av sommeren.

(N)Solstorms Mary og

SE*Lindviksmoen Winnie the Meow

NO*Fredtun Moondancer og

NO*Fredtun Shamrock

I år er det kun vordende mødre som er førstegangs mødre i vårt lille oppdrett. Så også med det, i utgangspunktet, siste paret. Moondancer er oldebarn etter vår første Sibirkatt - Sahara. Hun blir ikke 1. år før i februar 2024. Så her vil vi nok ikke ha leveringsklare kattunger før mot slutten av 2024. 

Del denne siden