NO*Serotonin Ludvig Van Beethoven

Nå er det jo Sibirkatt vi driver oppdrett av - og det er Sibirkatter vi har med på utstillinger landet og verden rundt. Og det skal vi selvsagt fortsette med. Men gjennom alle de årene vi har drevet med denne litt spesielle hobbyen så har vi sett mange vakre katter av alle mulige raser - og vi har truffet mange flotte mennesker. 

Og 2. august 2023 ble det født en krøllete liten krabat som umiddelbart krøp rett inn i hjerte vårt. Krøllete, fordi dette ikke var en Sibirkatt - men en Selkirk Rex. Krøp rett inn i hjerte til fruen i huset fordi hun har en svakhet for krøllete rødhåringer. Mannen i huset følte en tiltrekning fordi - fordi, han følte et visst slektskap når han såg den lille krølltoppen. 

Så etter at vi først - halvt på spøk - så mer, og mer alvorlig, kom med forslag til våre gode venner May og Frida Berg om at dette sjarmtrollet burde få et hjem i Bergen. Så fikk vi til slutt tommelen opp. 

Vår vakre, gode Beethoven skal få være med på utstillinger - som vår maskot - sammen med Sibirene våre. Beethoven skal få bli kastrat i forholdsvis ung alder, men skal få lov til å bli pappa ved et par anledninger i May og Frida sine oppdrett først. 

Vi er så veldig takknemlig for at vi har fått denne vakre gutten fra May og Frida. 

Stamtavle og utstillingsresultater for NO*Serotonin Ludvig Van Beethoven

Beethoven på første utstilling sammen med søsteren.